Perkongsian File Percuma

Bagi yang mencari tempat yang sesuai untuk memuat naik (upload) file , dan dikongsikan secara percuma.. aku menyarankan supaya mencuba 4shared.com . Selepas hampir 2 bulan menggunakan 4shared, aku amat berpuas hati dengan performance nya. Pernah gak mencuba rapidshare, tetapi rapidshare melimitkan jumlah download bagi akaun percuma. Manakalah tempat seperti megaupload sering memberi masalah kepada aku ketika proses upload file. Dengan 4shared, semuanya sangat mudah. 4shared juga memberi ruang sebanyak 10GB untuk akaun percuma. Jumlah yang besar bagi akaun percuma.

About these ads

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in Sharing. Bookmark the permalink.

4 Responses to Perkongsian File Percuma

  1. memetpd says:

    ya betul bro idan. Memang puas hati guna 4shared nie. Sape la yg nk bg kan 10Gb free mcm tu je. Lg satu bro lupa tambah, pengguna free account boleh tambah lagi 5Gb jika verify account mereka. That means instead of 10Gb u can get 15Gb as a free user. Selamat mencuba!!!! hehehehe nk promote gak la blog aku [URL=http://totally-free4u.blogspot.com/]Free download resoures[/URL].Tqvm!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s