9 may 2010 .. ada peningkatan

3 AM ..4 leads and $3.27. Harapnya sebelum sampai 12 pm boleh reach $5 ke atas. Dah Cukup baik.

total earning dah lebih $20 , rasanya peluang sangat cerah untuk reach target $30 bulan ni.. Aku cuba untuk push supaya jadi $200+ by end of this May. Dah dapat skit rentak.. and kalo do it in proper way, aku percaya earning boleh meningkat atleast 2 kali ganda.

——–update—


In next 20 days, aku perlu lagi $10 untuk reach goal untuk bulan MAY. Buat masa sekarang..takda apa nak di update..cuma perlu rinse and repeat the simple system saja. Aku akan update minggu depan atau ujung bulan ni dengan jumlah earning yg terkumpul. Personally, aku rasa cpalead ni mmg sesuai untuk semua orang. Terutamanya kepada orang baru cam aku untuk getting 1st dollar, and gain knowledge as well. Untuk student yg ada masa untuk kerja sambilan di 7e, MC’D and so on.. aku rasa berbaloi untuk cuba.

3 thoughts on “9 may 2010 .. ada peningkatan

  1. Bro,

    Menarik gak cpa project ko ni. Aku pun nak mula diversify online venture aku ni pasal harap clickback, walaupun sales consistent tapi cek sebulan baru clear so kadang susah nak maintain cashflow.

    Anyway, pasal traffic cpa…ko pakai teknik article marketing ke to drive traffic to your cpa landing page?

    Thanks

  2. clickbank kalo dapat maintain mmg sdap. Bab payment tu yg kureng skit. Lambat. cpalead ni pon bayar lambat juga. Kalo tak salah, income bulan januari, dia bayar ujung bulan februari. Tapi boleh direct ke paypall. And yg terbaru..diorang dah ada kad debit sendiri (kerjasama dengan syarikat apa tah) .. so payment trus masuk ke kad tu bila cukup masa. Aku tengok bebudak lain earn sampai beribu dolar 1 hari..tapi hapa dia buat. Menarik juga kalo study..dapat skit skit pon takpelah. Knowledge yg penting. Aku nak cuba merge clickbank dengan cpalead untuk next projek. Harap dapat belajar something.

    bab traffic, main source dari youtube. skit skit datang dari few tempat tag and bookmark. Squidoo mmg pantang dalam niche ni. Aku push 3 lens ke depan..semua dia lock untuk review..sampai sekarang tak open. Ada juga lens yg sebijik cam aku..tapi lepas lak. Tengah kaji apa dia buat.

    Kot rasa nak join.. jom la.. nak buat flipping pon cantek rasanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s