2 Hari Lagi – End Of May

Harini 29 Mei 2010 , tinggal lagi 2 hari lagi untuk masuk ke bulan Jun. Earning cpalead projek masih lagi di bawah USD250 , walaupun target aku untuk dapatkan USD200 dah pun tercapai, tapi aku tengah usaha untuk dapatkan USD300. If dapat, alhamdulillah.. kalau tak dapat pon.. aku dah cukup bersyukur dengan apa yang ada. Even amountnya tak la sebesar mana, tapi cara yang aku gunakan boleh dikatakan 100% percuma, dari pembikinan website sehinggalah dapatkan traffic. So, sangat berbaloi aku rasa.

Malam ni aku akan fokus lebih sikit. Aku nak cari something yang hot yang aku boleh generate skit duit. Once dapat, aku akan target pada 1 keyword saja and try to get few spot on google 1st page. So, by next morning..boleh tengok hasil. If berjaya.. akan dapat skit duit, if tak, Still ada masa untuk “repeat” esok hari. Esok malam aku update lagi.

One thought on “2 Hari Lagi – End Of May

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s