Target Tercapai.. Alhamdulillah

Harini hari terakhir dalam bulan may.. lagi setengah jam, akan masuk ke 1 jun. Akaun Cpalead pula menunjukkan yang masih ada 12 jam lagi sebelum masuk ke 1 JUN. Mungkin sempat lagi aku kumpul few $ sebelum masuk bulan yang baru.

Aku update skit tentang eksperiment cpa yang aku buat untuk bulan ni. Aku cuma sasarkan $200 untuk bulan ni, dan sasaran tu dah pon tercapai beberapa hari lepas. Timbul niat untuk push ke $300 since masih ada masa. Harini aku update earning yang terkini (31 May / 11.38 malam)

Alhamdulillah.. misi bulan ni tercapai. Untuk projek cpalead ni, aku gunakan approach yang tak pernah aku gunakan sebelum ni. Keyword research tanpa bergantung pada tool google, drive instant traffic, website tanpa sempat index dan few cool trick yang aku jumpa secara kebetulan. Untuk bulan depan, aku cuba scale up this system and cuba refine. Dan aku akan slowly expand ke cpa network yang lain. Semoga di murahkan rezeki.

3 thoughts on “Target Tercapai.. Alhamdulillah

  1. salam bro…

    syabas bro..lama tak melawat blog ni, dulu baru setup rajin jugak singgah sini..tup tup berupdated jugak blog bro :)…amacam dgn clickbank? masih on lagi ke? apa-apa hal semoga berjaya bro, info yg useful ttg cpalead (baru tau) hehe..

    1. wsalam..
      thanks sudi melawat. clickbank tergendala sekarang, banyak site2 yang kena block/delete. Squidoo dah jadi sangat tegas terutama niche berkait dengan kesihatan. so, cari ruang lain kejap.. insyaallah..akan sambung dalam masa terdekat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s