Ayah Sakit

Baru ja balik dari hospital. Semalam bermalam kat sana. Ayah tengah sakit, batuk berdarah and demam mengejut. Moga ayah cepat sembuh.

Masuk Hari Kedua.. keadaan ayah agak kurang baik. Kaki tangan ayah menjadi sangat lemah. Nak gerakkan kaki pon tak mampu. Ayah tak dapat tido malam. Nampaknya terpaksa menggunakan lampin pakai buang. Petang ni (3 jun) , Doktor tabmahkan darah. Kemungkinan besar, darah ayah cukup banyak untuk di bawa ke pusat dialisis dan menjalani rawatan. Harap keadaan ayah makin sihat.

11 thoughts on “Ayah Sakit

  1. terima kasih semua. Baru ja balik dari spital. Lepas magrib nanti pegi lagi. So far dah getting better. Dapat maklumat yang tabung dialiser yang ayah aku pakai time dialisis tu ada kuman. Sekarang dah stabil.. alhamdulillah. Bila masuk wad.. mmg insaf kejap. Syukurla kita masih sehat.

  2. Salam bro idan..

    Firstly, harap ayah bro dapat cepat sembuh.. Memang kalau orang tua kita ni dok terlantar di hospital hati anak-anak ni mesti resah..Samalah jugak macam kes saya sebelum ni yang ayah saya masuk hospital sebab accident.. Dalam hati ni pilu aje..

    Bro, nak mintak tolong sikit boleh tak bro?? Actually, saya berminat nak belajar pasal Cpalead ni tapi zero knowledge.. Saya ade beli beberapa ebook pasal CPA ni n dah cuba buat tapi tak menjadi jugak..Saya tengok bro dapat earn banyak dari CPA ni, so kalau bro tak keberatan saya nak mintak sikit nasihat dari bro..

    Kalau boleh saya nak belajar dari bro macam mana kaedah marketing bro n harap bro sudilah tunjuk ajar sikit2..Harap bro sudilah membantu.. Kalau boleh dapat chat dengan bro sekali sekala untuk belajar pasal CPA ni pun jadilah..

    Saya betul-betul komited nak belajar ilmu pasal CPA ni dari bro..Harap bro dapat bantulah ye..

    Tq..

    1. mmg resah. dia pon bukan sehat sangat sebelum ni..tapi kira alhamdulillah juga. sakit buah pinggang ni..mmg takda ubat. tengok dia sakit, aku pon terasa sakit. tambah lak kita tak leh nak buat apa apa.

      tentang cpa ni, sama sama la kita belajar. aku pon first time sentuh cpa. nak cakap banyak tu tak la bro.. boleh la buat bayar utang sikit2. nanti kita borak lagi hal ni. nak g spital jap.

      1. Betul, kalau sakit-sakit macam ni memang risau..Kita yang tengok ni pun dah terasa sakitnye nikan pulak yang dok menanggung sakit tu..

        Bro eidan, kalau tak keberatan boleh tak kalau saya nak mintak email,ym atau skype bro?? Bukan ape, kalau saya ade soalan bolehlah saya tanya terus ke bro..Tak banyak pun saya nak mintak bro ajar, dapat rm100-rm200 tiap2 bulan pun jadilah untuk buat duit poket sikit..

        Tq..

  3. itu la.. tadi pagi tengok dah makin kuat. Semalam tak dapat buat dialisis sebab keadaan masih lemah. harap dapat buat arini.

    Bro contact ja melalui contact form kat dalam blog ni, akan terus sampai ke my inbox. cpa lain belum penah cuba lagi. If cpalead boleh tunjuk ajar skit skit. Kalau tak register lagi, boleh reg under my link. I will get USD 5 on every 100 you make. kalau dah ada account cpalead..thn nevermind. Just launch ur campaign and kita tweak sampai dapat lead. Sama sama belajar.

    Insyaallah.. rm100-rm200 tu boleh capai. Majority kat sana earn $100-200 per day. Ada juga yang $1000-3000 per day. Mean, tool n offer yang cpalead sediakan mmg mantap, cuma kita kena lebih creative untuk cari idea. Takpelah.. nanti kita borak lebih panjang. Nanti let me know skill/knowledge/kelebihan yang bro ya.. mungkin kita boleh start dari situ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s