Nak belajar Cpalead Secara Percuma?

Assalamualaikum.. Entry ni aku tujukan khas untuk sesiapa yang ada keinginan untuk belajar tentang cpalead. Aku bukan nak tunjuk pandai atau cuba nak jadi guru, cuma nak berkongsi apa yang termampu. Sesiapa yang berminat, boleh send message melalui contact form di atas, ataupun tinggalkan komen di sini saja.

Tujuan aku umumkan di sini sebab nak tengok berapa ramai yang berminat, if ramai, aku mungkin akan hasilkan few material (tutorial) untuk memudahkan korang memahami and belajar. If tak ramai.. aku akan bantu melalui email atau messenger (chatting) saja.

Bagi yang belum ada cpalead account, aku harap korang boleh register under link aku (KLIK DISINI) , aku akan dapat bonus dari cpalead sebanyak 5% dari earning korang. Jangan risau, 5% tu adalah bonus dari cpalead.. bukanya tolak dari earning korang.

Aku percaya setiap orang ada kelebihan ataupun skill memasing, harapnya.. kita dapat sama sama belajar and berkongsi apa yang kita ada. Itu saja .. terima kasih.

p.s  Korang boleh cuba register menggunakan website/blog yang korang dah ada. Kalau bermasalah untuk di luluskan, let me know.. aku cuba sebaik mungkin untuk bantu korang.

12 thoughts on “Nak belajar Cpalead Secara Percuma?

  1. @anuar.. kulit ape tu? @apes dah ada blog kan? cuba register dulu.. dah approve nanti kita bincang on next step plak. Aku terbaca somewhere yang cpalead skrang ni dah auto approve. Kalo betol.. senang la.

  2. @anuar oho.. itu la.. ada theme baru..test la jap :p al maklumlah.. kita pakai yg tak berbayar. Bro.. cpalead mmg betol auto approve, so, why not register and try godek2 skit..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s