Tolong – Camna Nak Hilangkan Sedu?

Assalamualaikum.. minta tolong.. camna nak hilangkan sedu? Ayah aku dah 2 3 hari tak berhenti sedu. Ada gak suruh dia tahan napas kejap.. sampai sedu tu datang (idea adik aku) tapi tak berkesan pon. Ada sesapa leh kasi tip/petua tak? Kesian dia tersedu sedu.. nak tido pon tak lena.

8 thoughts on “Tolong – Camna Nak Hilangkan Sedu?

    1. oh ye? basahkan dahi macam time demam tu ek. nanti aku tempek tisu tengok. harap berkensan la hendaknya. terima kasih

    1. kalo ikutkan.. dah 4 5 hari. cuma 2 hari ni sedu tak berhenti. ada gak terbaca tips minum air secara terbalik. aku pon tak dapat nak bayangkan camna ghupenya.

  1. sedu tak tau tapi pasal pertanyaan anda tentang paypal withdrawal to debit card, memang masih relevant. boleh guna. tambah lagi pada masa ini paypal dah boleh withdraw direct to bank account. Visa Debit Maybank pun dah boleh guna dah.🙂

    1. terima kasih papabear. Boleh direct to bank account? lebih menarik kalau camtu. tadi baru saja terima card payoner dari cpalead.. even transaction pantas..tapi cas dia boleh tahan juga..

  2. assalamualaikum. . masalah sedu tanpa henti mmng penat dan sakit. sya pernah alaminya.. 2minggu tanpa henti. bila makan..muntah. cek doc..saraf. tapi alhamdulillah. . sya da sembuh tanpa sebarang ubat kimia. petua nya. . lewat malam solat tasbih, solat taubat. .selepas baca doa. . ambil air kat lelangit dgn ibu jari kanan. . sapu pada dada pusingan tawaf 3kali. .dan baca selawat setiap pusingan. . mohon pada Allah dibuang segala penyakit. .in syaa Allah. . dgn izinNya..dan berkat selawat.. pulih la sedu tu. . . buatlah smpai keluar segala penyakit. alhamdulillah.. sya da sembuh.. cubalah pada sesiapa yg da buntu cari cara hilangkan sedu. in syaa Allah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s