USD477.44 Selepas 40 hari

Hampir 2 minggu aku tak update earning. Masa terbatas untuk online dalam jumlah masa yang panjang. Aku masih lagi dalam process build up a proper blog. Sejak  semalam.. earning mmg turun agak mendadak dek kerana semua site aku telah di delet. Harap dalam 1 2 hari lagi.. earning akan kembali normal. Insyaallah.Ayah pon dah makin sihat.. so ada masa skit untuk aku hadap laptop ni. Dapat sejam dua sehari pon jadilah.

Target aku.. untuk 3 bulan pertama ni.. aku nak maintain rm1000 sebulan. Duit yang aku dapat nanti, aku akan bayar utang mana yang tertunggak and invest kepada benda2 lain yang boleh membantu aku untuk naikkan earning. Aku dah survey tempat yang boleh aku dapatkan pembantu (outsource) dan juga software2 yang bersesuaian.  Sekarang ni aku bergantung sepenuhnya pada free method. Walaupun its work.. tapi banyak risikonya.

Sepanjang sebulan lebih ber eksperimen, banyak gak benda yang aku belajar. Aku dah dapat rentak yang lebih jelas, dah nampak patern and aku percaya aku boleh create satu sistem kerja yang lebih teratur nanti. And.. aku nak cari dalam 10 orang untuk daftar as my referal. Aku yakin aku boleh guide sampai dapat earning at least $100 per month. And if 10 orang dapat earning $100 sebulan, aku dapat 50 extra cash from cpalead.

12 thoughts on “USD477.44 Selepas 40 hari

  1. boleh cuba bro.. skrang cpalead tengah busy. dorang tak auto approve immediately. Maybe dalam 2 3 selepas di review. Better ada blog sendiri.. traffic dari US. kalo sebelum ni.. blog zero traffic pon dorang luluskan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s