USD477.44 Selepas 40 hari

Hampir 2 minggu aku tak update earning. Masa terbatas untuk online dalam jumlah masa yang panjang. Aku masih lagi dalam process build up a proper blog. Sejak  semalam.. earning mmg turun agak mendadak dek kerana semua site aku telah di delet. Harap dalam 1 2 hari lagi.. earning akan kembali normal. Insyaallah.Ayah pon dah makin sihat.. so ada masa skit untuk aku hadap laptop ni. Dapat sejam dua sehari pon jadilah.

Target aku.. untuk 3 bulan pertama ni.. aku nak maintain rm1000 sebulan. Duit yang aku dapat nanti, aku akan bayar utang mana yang tertunggak and invest kepada benda2 lain yang boleh membantu aku untuk naikkan earning. Aku dah survey tempat yang boleh aku dapatkan pembantu (outsource) dan juga software2 yang bersesuaian.  Sekarang ni aku bergantung sepenuhnya pada free method. Walaupun its work.. tapi banyak risikonya.

Sepanjang sebulan lebih ber eksperimen, banyak gak benda yang aku belajar. Aku dah dapat rentak yang lebih jelas, dah nampak patern and aku percaya aku boleh create satu sistem kerja yang lebih teratur nanti. And.. aku nak cari dalam 10 orang untuk daftar as my referal. Aku yakin aku boleh guide sampai dapat earning at least $100 per month. And if 10 orang dapat earning $100 sebulan, aku dapat 50 extra cash from cpalead.

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in Cpalead. Bookmark the permalink.

12 Responses to USD477.44 Selepas 40 hari

  1. anuarkarimz says:

    salam bro,

    saya berminat nak jadi referal, apa2 hal emel

    semoga ayah bro sihat selalu

    thanks

  2. eidan says:

    wsalam anuar.
    OK akan hantar my referal id untuk anuar daftar.
    terima kasih

  3. emjay says:

    nak join.. 🙂

  4. ata says:

    wahhh,makin menarik je….blogspot boleh jd refferal??

  5. eidan says:

    boleh cuba bro.. skrang cpalead tengah busy. dorang tak auto approve immediately. Maybe dalam 2 3 selepas di review. Better ada blog sendiri.. traffic dari US. kalo sebelum ni.. blog zero traffic pon dorang luluskan.

  6. fay says:

    nk join tp xde blog lagi??blh ker??

  7. idan says:

    alahai.. nanti nak mohon dengan cpalead, dorang minta website. kalo takda..camna dorang nak review and approve.

  8. fay says:

    if ada video blog leh x??

  9. idan says:

    boleh cuba register.. kalo reject, cuba contact dorang and mohon semula.

  10. Capex says:

    Salam bro. Ko bley antar referal kat aku tak? Aku rasa cam nak join ar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s