Godaddy Promo code – $0.99 for Any Domain Name

Tadi jalan2 di forum wangcyber.com , and terjumpa satu thread perkongsian yang menarik. So aku copy paste kat sini ja ya.

[Dari Hasbul ‘Aqill]Godaddy Promocode Terbaru

Assalamualaikum dan hai semua warga WC!

fuh, dah lama jugak tak buat perkongsian di wc ni.

so sementara ada thread PANAS sekarang di wc.

tiba masanya kita tenteramkan balik dengan perkongsian berguna

ok, back to topic, hari ini saya ada jumpa Promocode godaddy untuk mendapatkan .com dan semua domain pada harga serendah 0.99 USD

SOCCER99

gunakan code ini kepada sesiapa yang baru nak beli domain

tutorial langkah cara nak beli domain do Godaddy :
http://www.murlu.com/godaddy-domain-registration/

Code ni boleh digunapakai untuk account baru atau existing account.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s