Nyawa Ikan

Bandwidth hosting aku terlalu kecik.. baru 2 minggu running.. dah merah. Aku harap sempat sampai ujung bulan.. lagi 2 hari ja lagi. Tak pasti samada boleh di upgrade ke tak hosting ni. Aku cadang untuk dapatkan hosting yang lebih bagus bulan depan. Bulan depan gak aku akan venture ke cpa network yang lain. Kemungkinan besar blog ni akan berhabuk sebab jarang di update.

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in Cpalead. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s