Earning Untuk Bulan Jun Dan Trafficnya

Tengahari jap lagi.. statistik cpalead akan masuk 1hb July..aku update earning terkini untuk bulan ni. Mungkin akan bertambah skit lagi sebelum masuk bulan baru. walaupun jumlah lead naik mendadak ..tapi tak banyak lead yang mahal macam bulan lepas. Apa pon aku tetap puas hati and bersyukur. Tentang method, aku masih stick dengan free method..Cuma kali ni, aku tak lagi guna free site..sebaliknya guna wordpress + own hosting. Mungkin ni last post tentang cpalead.



*earning tak sama sebab lead still berjalan.

Ini plak traffic yang aku dapat sepanjang 2 minggu bersama blog baru. Aku dapat statistik ni dari cpanel hosting (awstat kalo tak salah) , baru 2 3 hari lepas aku install plugin untuk google analytic. So, datanya masih tak lengkap. Tapi, dari google analytic..aku tengok bounce rate blog aku agak tinggi, nampaknya kena do something untuk turunkan.

Kalo tengokkan jumlahnya..tak la banyak, tapi disebabkan aku masih ada 2 lagi blog (clickbank project) yg running..membuatkan bandwidth hosting cepat susut (bandwidth pon kecik sngat). Harapnya cek clickbank cepat sampai..

4 thoughts on “Earning Untuk Bulan Jun Dan Trafficnya

  1. actually sebab takda idea nak update apa bro. Bulan Jun cuma refine sistem bulan Mei saja. So, takde benda baru nak share.

    Bulan ni plak, cuma repeat sistem bulan lepas. Sy tengah siapkan 1 report/panduan tentang sistem yg sy pakai skrang. By next month, sy cadang nak start upah orang lain untuk “run” cpalead untuk saya.. so, guide yg nak dibuat ni, khusus untuk dipakai oleh “pekerja”.

    Harapnya bila ada pembantu, kerja lebih cepat, earning lebih banyak and masa lebih banyak terluang. Kalau di murahkan rezeki..mungkin boleh pakai 2 3 pembantu. Boleh gak kita tumpu pada benda lain. Sy xnak bergantung pada satu sumber saja..bahaya.

    bro bleh terus contact by email. Tak jadi masalah..sy reply bila ada masa. Kalau lewat reply tu..minta maaf la ya.

  2. hebat apanya bro.. buat kena gelak ja earning camni. orang lain tiap hari buat beribu. Ya.. moga ada peningkatan. Amin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s