Dapatkan Hosting Hostgator Secara Percuma

Untuk bulan pertama aja 😀

OK ni video aku jumpa masa check statistik kat cpalead tadi. Aku dah cuba guna code yang dia pakai – CACTUS , and nampaknya bil untuk bulan pertama cuma USD0.01  , so.. bagi sesapa yang tengah mencari hosting, silala guna code CACTUS. Sayangnya aku terlepas pandang video ni, kalo tak.. leh jimat skit.

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in Personal review. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dapatkan Hosting Hostgator Secara Percuma

  1. earnword says:

    ehehe. ni percuma 1 bulan aje. bulan sterusnya kena bayar 9.90 usd. tapi hostgator memang best. 🙂

    • eidan says:

      ya.. bulan pertama boleh berjimat. So far puas hati dengan hostgator. cukup dengan keperluan yg ada sekarang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s