buat duit dengan fiverr.com dan berita terbaru dari mereka

Salam geng..

pernah dengar tentang fiverr.com ?  Actually ni tempat untuk kita tawarkan/dapatkan service dengan harga $5 , untuk maklumat yang lebih lanjut.. sila lawat blog ni . Berita baiknya, sekarang ni fiverr dah benarkan kita witdraw duit serta merta. Kalau dulu, kita kena kumpul $40 dulu (10 order) untuk withdraw..skrang ni, dah tak perlu. Harap korang dapat manfaatkan site ni untuk cari duit sampingan di internet. Aku sendiri ada tawarkan beberapa service di sana, and sambutanya not bad.

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in Sharing. Bookmark the permalink.

5 Responses to buat duit dengan fiverr.com dan berita terbaru dari mereka

  1. red One says:

    thx 4 da info

  2. Pingback: Fiverr.com – Senangnya nak withdraw « Blog Idan

  3. peed dot says:

    Thanks for sharing. Saya akan baca-baca terlebih dulu juga di perfectdot.info mungkin sekiranya ada yang tidak mengerti saya akan tanyakan lagi disini.

    Keep sharing dude.

  4. Top Niaga says:

    menarik gak ni ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s