bayaran kedua dari cpalead

Harini cpalead hantar bayaran untuk bulan Jun. Alhamdulillah. Kalau bulan lepas, aku dapat sekitar $260 , bulan ni ada peningkatan sikit. Aku juga perasan yang currency duit malaysia dah sedikit meningkat. Kalau bulan lepas 1usd bernilai RM3.17 , tapi bulan ni cuma RM3.1 . Itu berita baik secara global..tapi tidak untuk kes ni😀 , Jadinya.. $560 kalau di tukarkan dengan rate semasa, sekitar Rm1700. Lepas la buat bayar bil api + internet and belanja kawan-kawan makan skit. Untuk hidup bergantung penuh pada pendapatan internet, mungkin agak sukar (dah ramai buat full time) .. tapi kalau untuk jana pendapatan sampingan.. internet adalah salah satu sumber yang berpotensi besar.

8 thoughts on “bayaran kedua dari cpalead

  1. Cool…Congratz bro. Aku tgh aim nak dpt 500$ (in sales la coz aku tak buat cpa) per month mcm ko la ni tapi belum tercapai lagi – skit hari lagi though.

    One thing ko buat ni full time ke? Anyway mmg ramai (or at least try) buat full time, but fact of the matter is ramai give up sekerat jalan.

    A high level of patience is required because menyakitkan bila dah penat buat itu ini, then bukak account cpa, clickbank, plimus etc tgk2 0.00 je memanjang!

    But if you stick around long enough mesti ads duit masuk punye. Ok la membebel la plak aku ni. Once again congrats!

    1. thanks gaz.. nak cakap full time tu boleh juga since aku takde keja sekarang. Tapi masa aku banyak habis dengan benda lain.. tak la menumpu dengan laptop sangat. Buat duit sampingan tu bleh la gaz.

      Iyalah.. mmg kena sabar. Alang2 internet dah ada, laptop dah ada.. layan ajalah. Rezeki aku ja..kalo DIA tak kasi, tak dapat juga. Terima kasih bro.

  2. tahniah. Dah lama follow blog ni. Dari clickbank dulu. Bro memang tekun. Apa yang dibuat menjadi. Tahniah. Apa kata bro tulis panduan tentang cpa ni. Sy yakin ramai yang akan berminat.

    1. thanks bro.. cuma rezeki saja. Panduan tu ada niat, tengah menulis skit-skit. Demand banyak untuk english.

    1. if kena reject cuba lagi sekali. Sekarang ni dorang review manually. Tipsnya, kena tunjukan kesungguhan dan kemampuan kita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s