fiverr clone script

Rasanya.. dah ramai yang sedar tentang fiverr.com . Dimana kita boleh membeli segala perkhidmatan dengan harga serendah $5. Ramai juga yang membenci fiverr kerana fiverr melimitkan harga pada $5. Masa sedang jalan jalan tadi, aku terjumpa satu site yang hampir sama dengan fiverr.com (sebijik).  Namanya gigbucks.com. Korang boleh tengok di sini.

Apa yang menariknya, di gigbucks.com.. kita boleh tawarkan service dari harga $5 sehingga $100. Jadi dengan range harga macam tu..tentu banyak service boleh di tawarkan. Tapi, aku personally tak pernah mencuba gigbucks.com. Tak tahu samada mereka betul betul membayar.. atau scam.

Terfikir juga.. kalau dah site ni boleh wujud.. tentu ada yang menjual fiverr clone script kan. Dan.. memang ada! Cuba lihat di blogs.agriya.com/fiverr-clone , nampaknya kita pon ada chance untuk memiliki site seperti fiverr. Kalau kalau korang berminat nak run fiverr versi malaysia.. sila la jengok2 di sana. Setahu aku, di Malaysia belum ada lagi konsep fiverr ni. Mungkin akan dapat sambutan hangat.. siapa tau kan?

* Nampak macam ada orang kita yang berminat.

4 thoughts on “fiverr clone script

  1. tima kasih bro.. mmg sebijik cam fiverr.. aku dah register dan buat satu gig.. cuma lmbt loading rasanye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s