Ketinggalan Bulan

Dari mingu lepas lagi.. aku sibuk survey harga laptop. Kebanyakkan kedai yang aku masuk bagi harga yang sama. Bezanya cuma aksesori yang dorang tawarkan. Aku survey di forum lowyat.net pon.. harganya sama saja. Kedai2 online di mudah.my pon bagi harga yang sama. Tapi..kalau di PC FAIR mesti lagi murah kan?

Beberapa hari lepas, aku contact adik yg study di Merbuk, dia turun PC FAIR sungai petani dan hantar senarai harga kat aku. Not bad, lebih murah berbanding harga “standard”. Aku pon terus semak jadual pc fair. Dan harini, 9 HB..aku turun Alor Star Mall.. tapi sayangya, tiada PC Fair. Pelik. Hairan. Dalam jadual tulis 9-11 HB. Dan harini mmg 9hb. Dah 2 kali aku tengok kalendar di handphone. Rupanya..

9-11hb Julai. Aku terlewat sebulan. Ciss…

Konfiden ja ajak orang turun. Takpelah.. aku tak balik tangan kosong. Sempat gak beli buku. Main game.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s