Besarnya Teddy Bear Ni!

Assalamualaikum.. geng,

Cuba korang tengok gambar ni.. besar tak?

Ini kalo awek – awek tengok, mesti mengilai ngilai teringin. Maklumlah, sedap dijadikan mangsa pelok time tido. Tak pon sekadar buat koleksi (barang rare ni). Bagi yang orang laki plak, kalo nak belikan teddy bear ni untuk orang tersayang tu memang sesuai la. Cuma masalahnya, sanggup ke korang bawa teddy bear besar di? Adu… comfirm kena tebal muka.

Tapi tak perlu risau, sebabnya kalo korang berniat nak membeli.. pembelian boleh dilakukan online. Ya, maksudnya tak perlu beratur..tak perlu pening kepala nak bungkus.. pening kepala mana nak sumbat teddy bear ni, tak perlu pening kepala camna nak suprise or sorokkan dari orang tersayang (besar ni..camna nak sorok) – semuanya akan diuruskan oleh pihak  Bigteddybear2u , Korang just perlu beri alamat si dia.. dan teddy bear besor ni akan sampai di kediaman beliau dengan selamat. Cool kan?

Untuk maklumat lanjut.. Korang tengoklah di website diorang. Nampaknya teaddy bear yg super besar ni tengah kehabisan stok, terlalu laris agaknya..sampai tak sempat sediakan stok. Klik imej kat bawah.

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini

Kalo korang ada member  – member yang tengah mencari idea untuk membeli hadiah harijadi, hadiah untuk pengantin, untuk kekasih.. kongsi la post ni dengan diorang. Mana tau boleh membantu.

4 thoughts on “Besarnya Teddy Bear Ni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s