Duit Raya Dari Cpalead

Beberapa hari lepas, aku terima payment dari cpalead. Payment yang terima adalah earning untuk bulan lepas. Seperti biasa, aku masih menggunakan free traffic. Seratus peratus. Alhamdulillah, jumlah earning meningkat sedikit berbanding bulan sebelumnya. Jumlah yang aku terima lebih kurang RM 2k , boleh la buat duit raya .. 🙂

Gambar di bawah plak berkaitan payment yang bakal aku terima untuk bulan depan. Cpalead sebenarnya membenarkan publisher mereka mendapat bayaran lebih awal (early payment)..tetapi dengan charge sebanyak 15% dari jumlah earning kita.

Oh ya, bagi publisher yang earn $1K atau lebih, mereka akan di bayar pada 15 Hb (net 15) . Aku akan cuba untuk hasilkan earning $1k untuk bulan ni. Berdasarkan statistik terkini, insyaallah aku boleh capai target tersebut.

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in Cpalead and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to Duit Raya Dari Cpalead

  1. Nasrul Hanis says:

    Pergh. Terbaiklah, bro! Bolehla beraya sakan nanti 🙂

  2. himira says:

    wow..powerlah bro..saya baru nk belajar nie..nk tnya bro, free traffic tue, bro dapat dari mana? boleh terangkan sikit tak??

    • eidan says:

      power apa. ciput lagi. free traffic dari youtube alone. buat masa sekarang mmg tengah experiment dgn youtube. Esok lusa nak expand ke other source.

  3. XploR says:

    Wow! dari satu blog ke bro?

  4. gnesop says:

    Mmg meletop..
    boleh belajar juga nih

  5. himira says:

    boleh tak bro bg niche paling baik..

  6. miekof says:

    Site apa yang bro setup?? tv show ker??

  7. eidan says:

    copyright content still boleh pakai. tapi tak dapat access untuk premium. Ramai big dog guna facebook, reward site. Niche plak lebih ke arah shocking news/fact/image/video. Personally tak pernah cuba, but lookiing forward untuk test. kalo ada positive result..sy share.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s