Clickbank – 346 Klik Dan 6 Jualan

Segarnya lepas sahur and solat. Aku update skit tentang perkembangan kempen clickbank yang aku mention dalam post yang lepas. So far, hampir 3 minggu selepas aku create and upload video ke youtube. Dan dari video tersebut, aku mendapat hampir 350 klik dan 6 sale. Boleh kata pretty good for direct linking campaign. Nampaknya, produk yang aku promote ni memang senang nak convert (sales letternya bagus). Tak sangka pulak, sebab gravity nya sangat rendah. Dan, aku mula yakin dengan formula youtube yang aku amalkan selama beberapa bulan ni.

Aku merancang untuk membina landing page untuk kempen ni. Harapnya, peratusan jualan akan meningkat.

ini antara screen shot kempen tersebut.

jumlah klik – aku gunakan bit.ly untuk pendekkan link affiliate , dan setiap klik yg kita terima akan di paparkan


Harini aku dapat 3 sale 🙂

Jumlah earning weekly – masih lagi ciput..

UPDATE : 366 Clicks and 7 Sale


Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in My journal and tagged , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Clickbank – 346 Klik Dan 6 Jualan

  1. Nasrul Hanis says:

    Fuh.. terbaiklah, bro. Gandakan usaha untuk hasil lebih mantap. Keep up! 😀

  2. Hafiz Nasser says:

    wah wah wah.. tahniah bro! agak2 niche ape la tuh erk.. hehe

  3. miekof says:

    tahniah bro.. memang terbaik…

  4. earnword says:

    wahh. dari video marketing aje. Dasat la. 🙂

    • eidan says:

      untuk test market saja. Kena expand ke source lain sama. nak cuba sosial media instead of ordinary seo

  5. VCXX says:

    aku rasa bro kena banyak buat pendedahan ni 😀 selamba badak saja buat sale banyak tu dalam sebulan. Apa tips? ada produk nak rekomen? harap bro dapat buat post khas untuk jawap soalan ni.

    • eidan says:

      baru berapa sale ja ni. Produk yg bagus untuk newbie ek? nanti aku buat entry khusus. Mmg ada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s