Teknik Clickbank – Teknik Licik

teknik clickbank

Assalamualaikum

Update ringkas bagi sesiapa yang berminat dengan satu teknik clickbank yang licik, ada sebuah laporan telah di hasilkan oleh salah seorang kenalan saya di wangcyber.

Malangnya report yang dikongsikan ni terlalu ringkas (straight to the point) bersama penerangan yang jelas. Kalau pembaca tu memang dah biasa dengan clickbank, tak jadi masalah. Tapi kalau masih baru, nilai report ni akan jadi sangat terhad.

Oleh sebab tu report ni digandingkan bersama satu produk tempatan (berbahasa melayu) dinamakan “TEKNIK CLICKBANK” . Yang bagusnya, korang boleh miliki kedua dua produk pada satu harga (RM47). Kepada yang berminat, korang leh tengok thread yang di buka di wangcyber.

http://www.wangcyber.com/forum

Bonus lain pon banyak lagi, pilih ja mana yang suka🙂

One thought on “Teknik Clickbank – Teknik Licik

  1. Hey there, I found your site wordpress.com while browsing http://idanjournal.
    wordpress.com/2011/04/24/teknik-clickbank-teknik-licik/.

    Have you ever contemplated making use of a few things more than simply text in your posts?

    Don’t get me wrong, your writing is excellent. However, I think that if you incorporated some other forms of media (such as videos, visuals, pictures) you could potentially make your posts more substantive and appealing. Your article is top notch, but if you incorporate more various media, your page could undeniably be popular in its area of interest in contrast to other sites on .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s