Panduan CPA – Peluang Untuk Yang Berminat

Assalamualaikum, beberapa hari lepas salah seorang kawan aku menyuarakan keinginanya untuk menghasilkan satu panduan berbahasa melayu, khusus untuk meraka yang baru dan berminat untuk menjana duit dari internet (dari program CPA).

Pada mulanya aku tak setuju dengan panduan ni atas sebab sebab tertentu. Tapi selepas berbincang dengan lebih detail, aku bersetuju untuk turut menjayakan panduan CPA tersebut. Jadi pembantu saja.

Kalau semuanya berjalan lancar, panduan tersebut akan siap sepenuhnya dalam bulan oktober. Insyaallah.

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in My journal. Bookmark the permalink.

5 Responses to Panduan CPA – Peluang Untuk Yang Berminat

  1. din says:

    sempoi nie,,leh menjana pendapatan lebih..

  2. encikbeliau says:

    saya berminat nak belajar…kalau tuan jual ebook , saya sure akan beli.

  3. Shahir says:

    As salam..
    Tumpang tanya,agak-agak bro, bila akan release panduan ni? Dan macamana ya utk sy dptkan update mengenai launch ebook ni?

    Ada website atau optin form tak, utk sy subscribe?

    Terima kasih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s