Panduan CPA Sudah Mula Di Jual

Panduan CPA sudah mula di jual beberapa hari yang lalu di forum wangcyber.com , dan setahu aku dah hampir 30 orang telahpun mendapatkanya. Panduan ni di jual dengan harga RM70.

Secara peribadi aku tengok panduan ni lebih daripada panduan asas yang sepatutnya. Banyak jalan keluar bagi  masalah yang selalu di hadapi oleh CPA player di kongsi dalam panduan ni.  Antaranya,

Jalan keluar bagi copyright content 

Kebanyakkan panduan yang berkaitan dengan CPALead akan mencadangkan kita menggunakan copyright content (contoh : Tv Show dan Movies) sebagai bahan insentif. Berpandukan ebook ini, pembaca akan dapat membuka minda dengan lebih luas dan tidak perlu terikat dengan copyright content lagi.

Jimat Masa, Tak Pening Kepala

Kalau dulu, makan masa jugak nak keep update blog dengan latest content. Lagi pening kepala bila ada link link yang mati dan perlu replace semula. Dengan panduan ni, ada di tunjukkan jalan keluar bagi masalah ni.

Sambil Menyelam Minum Air

Tidak hanya CPA, panduan ni ada juga menyentuh tentang Clickbank. Dan yang bestnya, korang boleh nampak jalan untuk dapatkan duit dengan CPA dan Clickbank ni cuma bersebelahan saja. Kiranya, korang boleh jalankan kempen CPA dan Clickbank secara serentak. Cumanya, aku tengok fokus lebih berat di berikan pada CPA berbanding Clickbank.

AKu rasa, tiga point tu pun dah buatkan panduan ni berbaloi untuk di beli🙂 korang jangan risau sebab panduan tu ditulis khusus untuk newbie , jadi banyak benda benda teknikal di terangkan bersama gambar – gambar.

Yang perlu korang risau ialah, macamana nak hadam Panduan CPA ni sebab panduan ni ada beratus page. Boleh overload di buatnya. Tapi disebabkan dah di pecahkan kepada modul – modul kecik.. mudah la sikit nak hadam.

Antara kelemahan yang aku nampak pulak, panduan CPA ni tak bagi detail action plan untuk korang ikut. Maksudnya korang kena atur jadual sendiri la..

Kalau ada berminat nak beli panduan ni dengan harga rm50 (limit pada 10 orang)  sila buat pembayaran ke salah satu akaun di bawah :

CIMB – 021100444522  (Mohd Rashidan)

Maybank – 152095773220 (Mohd Rashidan)

paypal ($17) – rashidanramli@yahoo.com

Semua detail pembayaran, korang forward dekat email qhepan@gmail.com , Email korang akan di reply bersama link untuk download panduan tersebut.

Insyaallah, panduan ini akan banyak membantu korang samada untuk bermula, ataupun untuk tingkatkan earning bagi (bagi yang dah pun bermula)

 

One thought on “Panduan CPA Sudah Mula Di Jual

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s