CLICKBANK – BUANG HABUK PADA AKAUN

Aku ada beberapa akaun clickbank. Ada antaranya masih aktif, ada juga yang sudah berhabuk. Seingat aku dah bertahun juga aku tak sentuh. Tak buat kempen baru. Tak monitor a.k.a tak peduli. Alhamdulillah, hasil bercucuk tanam dahulu membuahkan hasil sampai sekarang. Masih boleh makan. Masih lumayan.

Aku bercadang nak aktifkan semula akaun yang berhabuk. Target awal untuk dapatkan $300 – $500 sebulan dengan Clickbank. Semua material untuk promosi dah tersedia. Proven strategy pun dah ada, cuma nak jalankan saja. Moga aku dapat bina momentum semula.

Ramai yang berangan nak duduk saja dan dapat duit. Duit masuk waktu tidur. Aku yang dah jumpa jalan, kalau tak buat.. memang rugi sangat-sangat.

Image

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in My journal and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s