Dropship Dalam USD

Dah lama aku teringin nak mencuba jual produk fizikal pada pasaran oversea, tapi asyik bertangguh saja. Dengan nilai dollar yang semakin besar berbanding ringgit, memang masa yang cantik kalau bermula sekarang.

Harini aku tonton video demo macamana Tuan Aqif Azizan buat, sehingga hasilkan sale ratusan ribu ringgit. Yang menarik pada aku bukan pada amountnya , tapi pada teknik ringkas yang di kongsikan oleh Tuan Aqif.

Aku tertarik sebab teknik ni hanya gunakan FB page dan FB ads untuk promosi. Tak perlu kita gunakan platform lain yang lebih complicated seperti shopify dan sebagainya. Panduan ni memang ringkas, tapi dah cukup lengkap untuk bantu aku bermula.

Aku bercadang nak buat “group study” di mana aku dan kawan-kawan lain boleh berkongsi segala teknik, dan masalah yang di hadapi. Dalam 5-10 orang pun dah cukup baik. Dari pengalaman yang lalu, peratus nak capai matlamat akan lebih tinggi bila kita fokus dan buat sama – sama dalam group. Kita tak rasa keseorangan, ada kawan boleh bagi pendapat, bila ada masalah boleh berbincang dan kongsi jalan penyelesaian.

Target aku pada permulaan ni, cuma nak hasilkan 10-20 sale pertama saja. Lepas tu aku akan mula explore sendiri untuk scale up. Bagi yang berminat nak belajar sama-sama , di jemput masuk link di bawah. Anda perlu nilaikan sendiri samada ianya sesuai atau tidak untuk anda

https://jvz9.com/c/818381/268877

Harganya USD29.99 , Pembelian pula boleh di buat melalui PayPal / Credit Card / Debit card

Bagi yang tak ada akaun PayPal, anda rujuk panduan di bawah untuk buat bayaran menggunakan debit atau credit card. Apabila anda sudah sampai ke page untuk pembayaran , lakukan ini :


Selepas itu , anda akan di bawa masuk ke page seterusnya. Pilih option seperti di bawah :


Selepas itu, anda akan nampak borang untuk mengisi segala butir debit / credit card anda. Jangan risau, paypal sangat selamat untuk anda membuat transaksi online. Lagipun , selepas ini kita akan menggunakan paypal juga untuk menerima bayaran. Maklumat lanjut tentang Paypal akan diterangkan dalam video nanti.

Itu saja,  Terima kasih kerana sudi menjengok blog saya yang dah bersawang ni 🙂

*Disclaimer : Hanya pembeli dari link https://jvz9.com/c/818381/268877  saja yang akan di jemput masuk ke group study.

Advertisements

About eidan

Mesti korang banyak pendapat kan? Why not tinggalkan pendapat korang di ruangan komen :) dan sesapa sudi berkawan, add me on facebook http://www.facebook.com/rashidanramli
This entry was posted in My journal. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dropship Dalam USD

  1. Danial Arif says:

    Salaam… Saya dah beli dari link diatas. Macam mana nk join group ya?

  2. Nurul Mat says:

    Salam tuan, saya ada beli dari link di atas dan pm di facebook. Masih menunggu info untuk join group.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s