Category Archives: Cpalead

Panduan CPA Sudah Mula Di Jual

Panduan CPA sudah mula di jual beberapa hari yang lalu di forum wangcyber.com , dan setahu aku dah hampir 30 orang telahpun mendapatkanya. Panduan ni di jual dengan harga RM70. Secara peribadi aku tengok panduan ni lebih daripada panduan asas … Continue reading

Posted in Cpalead, jana pendapatan internet dari rumah | 1 Comment

Cpalead – Dapat net15 bulan ni

2 Hari lepas, cpalead dah antar payment untuk bulan ogos ke paypal aku. Jumlah earning sekitar $800 , kalo di tukarkan ke RM.. lebih kurang rm2400. Aku dah pon withdraw ke local bank CIMB , mungkin hari isnin or selasa … Continue reading

Posted in Cpalead | Tagged , , , | 14 Comments

Its Growing – Going $1000 this month?

Laporan Cpalead ———————— Bulan September masih berbaki seminggu, dan ini adalah update terkini tentang projek cpalead. So far, aku sudah menghasilkan hampir Rm10,000 dengan cpalead alone. Pretty cool since aku tak da invest anything on this project. Bukanlah maksudnya tiada … Continue reading

Posted in Cpalead | Tagged , | 35 Comments

Pendapatan Dari Clickbank – Baru Nak Bernafas

Clickbank adalah salah satu company yang sangat popular. Ramai yang hasilkan income tambahan dari clickbank. Apa yang kita perlu buat adalah daftar (percuma) dan promosikan product – product di sana. Terdapat beribu ribu product digital yang boleh kita promote.  Dan … Continue reading

Posted in Cpalead | Tagged | 15 Comments

Duit Raya Dari Cpalead

Beberapa hari lepas, aku terima payment dari cpalead. Payment yang terima adalah earning untuk bulan lepas. Seperti biasa, aku masih menggunakan free traffic. Seratus peratus. Alhamdulillah, jumlah earning meningkat sedikit berbanding bulan sebelumnya. Jumlah yang aku terima lebih kurang RM … Continue reading

Posted in Cpalead | Tagged | 13 Comments

Cpalead – Traffic Dan Earning Bulan Julai

Bulan Julai baru ja habis beberapa minit lepas, aku ada buat skit analysis untuk bulan lepas. 90% atau sumber utama pelawat datangnya dari video-video yang aku upload ke youtube. Alhamdulillah, dah faham sikit macamana youtube ranking video, macamana nak attract … Continue reading

Posted in Cpalead | 7 Comments

bayaran kedua dari cpalead

Harini cpalead hantar bayaran untuk bulan Jun. Alhamdulillah. Kalau bulan lepas, aku dapat sekitar $260 , bulan ni ada peningkatan sikit. Aku juga perasan yang currency duit malaysia dah sedikit meningkat. Kalau bulan lepas 1usd bernilai RM3.17 , tapi bulan … Continue reading

Posted in Cpalead | Tagged | 8 Comments